Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaSănătateSliderSocialUltima ora

Trecerile dezafectate din Târgu Jiu, un pericol

Zi de zi, târgujienii care traversează străzile din oraş îşi pun viaţa în pericol. În tot mai multe locuri, trecerile de pietoni sunt adevărate capcane pentru cei care vor să treacă de pe o parte pe cealaltă a drumului. Marcajele trecerilor dezafectate nu au fost șterse de pe stradă, iar pietonii sunt duși în eroare pentru că, obișnuiți cu vechile treceri, oamenii nu știu pe care să le folosească.

Una dintre trecerile de pietoni dezafectate se află în zona Pieței Centrale din municipiul Târgu Jiu. Pietonii fac slalom printre mașini pentru că autoritățile au mutat trecerea, însă au uitat să șteargă marcajul, iar oamenii tot pe aici traversează. Ce-I drept, trecerea este semnalizată ca fiind dezafectată, dar oamenii spun că zebra de pe asfalt îi induce în eroare.

Autoritățile locale promit că marcajele vor fi șterse atunci când vremea va permite.

Autoritățile locale susțin că trecerile de pietoni au fost mutate pentru că foarte multe erau amplasate prea aproape de sensurile giratorii din oras și puneau în pericol pietonii.

 
https://youtu.be/q5eiFtB15o0

Articole similare

Back to top button