Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSocial

AUR a organizat eveniment pentru Brâncuși

Ziua de 19 Februarie a fost o zi plină de evenimente dedicate lui Constantin Brâncuși. Partidul AUR a organizat un eveniment pentru a-l omagia pe marele sculptor. Invitatul surpriză la acest eveniment a fost senatorul AUR, Claudiu Târziu, care a vorbit despre importanța moștenirii lăsată de Brancuși la Târgu Jiu.

În cadrul evenimentului dedicat zile Naționale Constantin Brâncuși, senatorul AUR, Claudiu Târziu, și-a început discursul prin a spune că pentru mulți cultura este un moft. Senatorul AUR a fost surprins de numărul mare de persoane care au venit pentru a sărbători cei 148 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși.Claudiu Târziu a mai spus că pentru a putea valorifica ceea ce a lăsat Brâncuși mai întâi ar fi trebuit ca operele lui să fie prețuite și îngrijite.Cei de la AUR spun că vor încerca să organizeze astfel de evenimente an de an.La evenimentul AUR au participat sute de persoane.

Articole similare

Back to top button