Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSocial

Expoziție la Muzeul de Artă

La împlinirea a 148 de ani de la nașterea marelui sculptor Constantin Brâncuși, a fost organizată și o expoziție la Muzeul de Artă din Parcul Central. La eveniment au fost prezenți atât oameni politici, cât și de cultură.

În deschiderea evenimentului, Marinela Strâmbulescu care a reprezentat Organizația Femeilor Antreprenor din Gorj a vorbit despre expoziția organizată la Muzeul de Artă. Expoziția a fost făcută din articole de ziare și reviste în care marele sculptor a apărut.În cadrul evenimentului a fost oferit și un premiu criticului de artă Pavel Șușară.Prezent la acest eveniment a fost și senatorul Ion Iordache care a spus că marele sculptor nu este pus în valoare așa cum merită.Președintele Institutului pentru Orașe Vizionare, Felix Tătaru, a fost și el prezent la acest eveniment. Tătaru spune că s-a declarat surprins de acest eveniment organizat în cinstea lui Brâncuși.Ziua Națională Constantin Brâncuși este sărbătorită în fiecare an la data de 19 februarie.

Articole similare

Back to top button