Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSocial

Omagiu special pentru Brâncuși

Un eveniment inedit a avut loc la sediul Băncii Naționale a României Gorj, cu ocazia împlinirii a 148 de ani de la nașterea marelui sculptor Constantin Brâncuși. A fost lansată o colecție de vin, mai exact 1890 de sticle de vin ediție limitată. Colecția a fost inspirată din călătoria lui Brâncuși de la Hobița la Paris, călătorie pe care marele sculptor a făcut-o pe jos.

Marele sculptor Constantin Brâncuși a fost omagiat de ziua lui  într-un mod special. La eveniment, cei prezenți au urmărit un film documentar despre viața marelui sculptor, iar mai apoi au degustat ediția specială de vin. prefectul județului Gprj, Iulian Popescu, a spus că acest proiect este primul proiect de comunitate din județul Gorj.Senatorul Ion Iordache a fost prezent și la acest eveniment dedicat lui Constantin Brâncuși. Iordache a spus că acesta este un început al evenimentelor dedicate marelui sculptor.Designerul sticlei de vin a vorbit despre ceea ce l-a făcut să facă parte din acest proiect și despre cum a fost inspirat de Constantin Brâncuși.Organizatorii acestui eveniment speră ca aceste proiecte să devină o tradiție în Gorj pentru a-l omagia pe cel care a făcut Gorjul cunoscut în întreaga lume.

Articole similare

Back to top button