ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Drum din Gorj distrus de camione. Șoferii, clienți fideli ai service-urilor auto

Revoltă într-un localitate din Gorj! Localnicii din comuna Bălești sunt nemulțumiți de faptul că un drum este distrus de mașinile de mare tonaj care circulă spre cele două balastiere din zonă. Şoferii spun că este un adevărat coşmar să circuli pe aici. Vara te umpi de praf, iar atunci când plouă nu poti trece de noroi.  Deși au sunat disperaţi la primărie pentru a remedia situația, autoritățile ridică din umeri. Oamenii cer asfaltarea acestei porțiuni de drum sau identificarea unei alte rute pentru mașinile de mare tonaj.

Drumul care intră în satul Voinigești din comuna Bălești este plin de gropi, spre disperarea localnicilor care zi de zi trebuie să circule pe acest tronson.

Oamenii cer ca autoritățile să caute o modalitate de a ține sub control traficul mașinilor de mare tonaj, fiindcă acesta a fost deja distrus de camioane.

Din cauza drumului impracticabil, localnicii spun că au devenit clienți fideli ai service-urilor auto.

Autoritățile din Bălești spun că porțiunea cu gropi este una mică și le transmite locuitorilor că nu ar trebui să se revolte pentru că în mandatul său oamenii din satul Voinigești au beneficiat de toate condițiile.

Gropile vor fi astupate cu pământ, însă de asfalt nici nu se pune vorba, susțin autoritățile. Asa că șoferii trebuie să se resemneze cu situația.

Articole similare

Back to top button