Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Tot mai multe persoane suferă de AVC

Incidenţa accidentului vascular cerebral  a crescut îngrijorător  în rândul persoanelor tinere, cu vârste de pușin peste 20 de ani. În România, AVC-ul este prima cauză de invaliditate şi a doua cauză de mortalitate în rândul populaţiei. Țara noastră are cea mai mare mortalitate cauzată de accidentele vasculare cerebrale din Europa.

Numărul pacienților cu afecțiuni neurologice este în creștere la nivelul județului Gorj. La Secția Neurologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu tot mai multe persoanele cer ajutor cadrelor medicale. Din păcate, vârsta pacienților este în creștere de la un an la altul. Medicii  ne sfătuiesc să fim atenți la simptomele acestei afecțiuni ca să poată fi depistată la timp.

Și tinerii sunt predispuși la accident vascular cerebral.

Un accident vascular cerebral este o afecţiune gravă care necesită îngrijire de urgenţă, acesta putând provoca leziuni cerebrale de durată, invaliditate pe termen lung sau chiar decesul pacientului.

Articole similare

Back to top button