Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSocial

„Calea Eroilor“ intră în UNESCO

Ansamblul operelor lui Brâncuși intră în patrimoniul UNESCO anul acesta. Anunțul a fost făcut de consilierul local Adrian Tudor, care este sigur că ansamblul de opere va intra în patrimoniul mondial UNESCO chiar din luna iunie a acestui an.

Adrian Tudor spune că pe data de 24 Iunie a acestui an ansamblul de opere brâcușiene de la Târgu Jiu va intra în patrimoniul mondial Unesco. Acesta susține că dosarul pentru UNESCO este foarte bine pus la punct.După o discuție cu mai mulți  oameni de afaceri Adrian Tudor spune că, dacă ar ajunge la conducerea primăriei Municipiului Târgu Jiu, ar încerca să aducă acasă opera unică a marelui sculptor „Cumințenia Pământului„.Atunci când a fost întrebat de ce a discutat cu oameni de afaceri și nu cu autoritățile competente, Tudor a spus că multe proiecte care au trecut prin acest județ nu au fost accesate de autorități.Ansamblul monumental „Calea Eroilor“ a fost realizat de Constantin Brâncuşi între anii 1937-1938, ca un omagiu adus  eroilor din Primul Război Mondial.

Articole similare

Back to top button