Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Trotuar în câmp, la Bengești Ciocadia

Investiție pur românească într-o comună din Gorj! Un trotuar construit în localitatea Bengești Ciocadia, destinat pietonilor, a fost construit în câmp, lângă terenurile arabile ale oamenilor. Lucrarea, plătită cu bani europeni, se întinde pe o suprafață mai mare de un kilometru, însă nu este folosită de nimeni. Pe lângă faptul că trotuarul a fost construit pe marginea drumului național, unde casele le poți număra pe degete, fâșia de asfalt abia se mai vede din mărăciniș. Deși legea spune că primăriile se ocupă de întreținerea trotuarelor din localități, la Bengești Ciocadia, lucrurile stau altfel. Autoritățile locale susțin că nu au acte pe trotuar, deci nu le aparține.

Cum trotuarul nu poate fi folosit din cauza vegetației care practic l-a acoperit, pietonii nu au decât să circule pe marginea drumului. Localnicii susțin că autoritățile locale ar trebui să întrețină trotuarul, mai ales că zona este foarte tranzitată de turiștii care doresc să ajungă în stațiunea momntană Rânca.

Si reprezentanții Drumurilor Naționale spun că Primăria este cea care ar trebui să facă curățenie.
În schimb, primarul localității spune că investiția nu intră în responsabilitatea Primăriei pentru că nu are acte pe trotuar.


Proiectul a fost finanțat de Elena Udrea, iar investiția a fost realizată în anul 2012, cu bani europeni.

Articole similare

Back to top button