Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Mierea de mană, tratament natural

Ne aflăm în plin sezon gripal, iar tot mai multe persoane recurg la tratamente naturale pentru a ameliora simptomele virozelor și a gripei folosind produse cât mai naturale. Mierea este unul din produsele minune cu multiple beneficii, iar mierea de mană este un tip de miere cu multiple beneficii pentru sănătatea noastră.

Ceea ce face mierea de mană specială este compoziția ei nutrițională și beneficiile unice, ea contribuind la sănătatea sistemului digestiv, respirator și a pielii. Aceasta ajută la combaterea oboselii, calmează tusea și durerile de gât, îmbunătățește aspectul pielii și calmează gastrita, putând fi utilă chiar întratarea ulcerelor gastrice.

Mierea de mană are o cantitate mai redusă de glucoză decât mierea obținută din nectarul florilor și în ea se găsește un procent mai ridicat de zaharuri complexe. Ca urmare a unei cantități mai scăzute de glucoză, mierea de mană rămâne lichidă un timp îndelungat, având o tendință redusă de a cristaliza.

Articole similare

Back to top button