Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

A amenințat că se aruncă în gol

A pus pe jar un sat întreg! Polițiștii și pompierii au fost în alertă, seara trecută, după ce un bărbat a ameninţat că se va arunca în gol de pe acoperișul casei. Tânărul de 24 de ani din Gorj a recurs la acest gest după o ceartă în familie. La fața locului a fost o adevărată desfășurare de forțe, iar într-un final acesta a fost convis să renunțe la gestul extrem.

Tânărul din localitatea Drăguțești a stat mai bine de două ore pe acoperişul casei şi a ameninţat că se aruncă în gol. Disperată, familia a alertat autoritățile. La fața locului au ajuns pompierii, polițiștii dar și un echipaj de la ambulanță.

Printre pompieri și polițiști s-a mai aflat şi un negociator care a încercat timp de două să îl înduplece pe bărbat să renunţe la gestul său.

În cele din urmă autoritățile au reuşit să îl facă tănărul de 24 de ani să renunţe să se arunce în gol. Potrivit unor surse, bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice.

Articole similare

Back to top button