Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

O nouă locație pentru stația de tratare

Autoritățile județene au identificat o nouă locație pentru realizarea staţiei de sortare și tratare a deșeurilor. După ce localnicii din cartierul Slobozia s-au opus vehement construierii acestei stații la ieșirea din oras, reprezentanții Consiliului Județean Gorj au început să caute alte locații. Șeful ADIS Gorj a declarat în exclusivitate la emisiunea Dialog Deschis de la Gorj TV că instituțiile abilitate sunt în tratative cu mai mulți primari, iar cu o primărie negocierile au avansat fiind posiblă construirea stației de sortare a deseurilor într-o altă localitate din județ.

Dorin Tașcău, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj și președintele ADIS Gorj, a anunțat că a fost indetificată o altă locație pentru a construi o stație de sortare a deșeurilor fiind în discuții cu o primărie din județ pentru identificarea unui teren.

În opinia șefului Direcției de Gestionare Salubrizării din cadrul Consiliului Județean Gorj, viitoarea stație de sortare și tratare a deșeurilor ar trebui amplasată în incinta depozitului ecologic de la Târgu Jiu. Propunerea a fost taxată de cetețenii din Slobozia, care au pus tunurile pe Luis Popa.

Autoritățile locale intenționează să construiască stația de tratare în zona Lelești. Numai că localncii au semnat un formular prin care își manifestă opoziția vizavi de realizarea acestui investiții.

Articole similare

Back to top button