Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Vechimea în muncă, cumpărată

Vechimea în muncă poate fi cumpărată. Persoanele care vor să se pensioneze și nu au acumulat suficientă vechime în muncă pot cumpăra vechimea de la stat. Se poate cumpăra vechimea din urmă, pe o perioadă de maximum 6 ani. Vechimea se poate cumpăra și pentru perioada care urmează.

Doritorii care mai au nevoie de vechime în muncă pot încheia un contract cu Casa de Pensii și vor plăti o contribuție lunară. Creșterea salariului minim a determinat și creșterea cotei lunare de pentru pensie.

Cei care doresc să se asigure și să cumpere vechime în muncă trebuie să plătească o cotă lunară de 825 de lei. Deci pentru a ne asigura un an de vechime va trebui să scoatem din buzunar suma de aprope 10.000 de lei.Documentele se depun la Casa de Pensii, unde se va achita și contribuția.

În județul nostru au fost încheiate peste 400 de contracte. Doritorii sunt așteptați la sediul instituției pentru a depune documentele și contribuția pentru perioada dorită.

Articole similare

Back to top button