Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Gospodării inundate și copaci rupți în Gorj

Codul Roșu de averse torențiale și abundente a afectat 4 locuințe din Gorj. Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din 4 gospodării din comunele Bengești-Ciocadia, Fărcășești și din orașul Turceni. Mai mult, pompierii au îndepărtat doi copaci căzuți în stradă, în comunele Scoarța și Berlești.

“Ca urmare a manifestarii fenomenelor meteorologice prognozate de Codul Roșu, pana la ora 06:00, au fost înregistrate 12 apeluri și au intervenit astfel:

  • Pompierii gorjeni au intervenit cu 4 autospeciale de interventie și 5 motopompe pentru evacuarea apei din 4 gospodarii din satul Bengesti – comuna Bengesti-Ciocadia, sat Moșneni – comuna Farcasesti, sat Strâmba Jiu – oraș Turceni.

  • Pompierii din cadrul Garzii de Intervenție Tg-Jiu si Garda de Intervenție Hurezani au intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuti pe suprafața carosabila in satul Pișteștii din Deal – comuna Scoarta și pe DJ 675 A- comuna Berlesti.” ,a transmis ISU Gorj.

Articole similare

Back to top button