ActualitateSliderSocialUltima ora

Donare de sânge și inaugurarea Centrului de Tineret START

Federația START, organizație responsabilă cu implementarea programului Târgu-Jiu – Capitala Tineretului din România 2023, împreună cu Primăria Târgu Jiu, organizează miercuri, 14 iunie, o amplă acțiune de donare de sânge.

Această inițiativă importantă este organizată în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu și va marca și inaugurarea noului spațiu dedicat tinerilor din Târgu Jiu, dar și Ziua Mondială a Donatorului de Sânge.

Centrul de Tineret START, situat în incinta Stadionului Municipal, va găzdui activitatea Centrului de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu în această zi specială. Donarea de sânge va avea loc în intervalul orar 8-13, cu posibilitate de prelungire, pentru a asigura tuturor celor interesați ocazia de a participa.

Campania de donare de sânge este deschisă întregii comunități, iar în special tinerilor de peste 18 ani. Donarea de sânge este un act de generozitate și solidaritate care poate salva vieți, iar Federația START încurajează târgujienii de toate vârstele să se alăture și să facă diferența în comunitatea lor.

“Vă invităm să ne fiți parteneri în această amplă acțiune de implicare civică, pentru a da mesajul în comunitatea voastră. Este cunoscută criza de sânge pe care o traversează atât Centrul de Transfuzii din Târgu Jiu, cât și cele din țară. Federația START este dedicată dezvoltării tinerilor și îmbunătățirii comunității locale, iar campania de donare de sânge este doar una dintre multele inițiative pe care le desfășurăm pentru a sprijini și încuraja implicarea tinerilor în acțiuni de cetățeni activă.”, au transmis organizatorii.

Detalii se pot găsi pe site-ul: https://www.facebook.com/events/1635225390275249/?post_id=1636883030109485&view=permalink

Pentru a evita așteptarea, programarea la donarea de sânge se poate face la nr. de telefon 0722 528 148.

 

Articole similare

Back to top button