Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Samsarii de mașini din Gorj – percheziționați de Poliție

Poliția desfășoară astăzi, 6 percheziții domiciliare în județele Hunedoara, Bihor, Caraș Severin și Gorj, într-un dosar penal de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals. Anchetatorii au stabilit că, încă din anul 2021, mai multe mașini, închiriate din alte țări, au fost vândute în România, cu acte false.

“În cauză, s-a reținut faptul că, din anul 2021 și până în prezent, mai multe persoane, cetățeni români, dar și de alte naționalități, ar fi fost implicate în activități ilegale legate de vânzarea și cumpărarea de autovehicule.

Astfel, persoanele în cauză ar fi închiriat autoturisme cu o valoare de piață ridicată, din diverse țări europene, ar fi întocmit documente false în vederea înmatriculării și, ulterior, le-ar fi transportat și comercializat în România, la un preț inferior celui de piață, pentru înlesnirea procesului de valorificare.”, se arată în comunicatul transmis de IGPR.

Prejudiciul cauzat prin această activitate infracțională se ridică la suma de 1.800.000 de lei. Până în prezent au fost confiscate 18 autoturisme de către polițiștii din Sibiu.

“Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Hunedoara, Bihor, Caraș Severin și Gorj.”, a completat IGPR.

Articole similare

Back to top button