Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Concursul Județean ”ARTA online” ajunge la cea de-a III – a ediție!

În această perioadă se desfășoară cea de-a treia ediție a Concursului Județean “ARTA online”. O manifestare cultural-artistică online adresată doar  cursanților Școlii Populare de Arte ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, de la toate disciplinele, cu excepția cursanților de la disciplinele de meșteșuguri populare, fiind împărțit pe nouă secțiuni, pe ani de studiu, în cadrul fiecărui an de studiu existând mai multe categorii de vârstă.

Preselecția se face de către fiecare expert/instructor în parte, iar fiecare instructor/expert poate să participe cu un număr maxim de 2-3 concurenți pentru fiecare categorie de vârstă din cadrul unui an de studiu. Cursanții care studiază instrumente muzicale care pot fi încadrate și la secțiunea instrumente muzicale populare sau la secțiunea instrumente de muzică clasică și de muzică ușoară (saxofon, vioară s.a.m.d), vor opta pentru una dintre aceste secțiuni.

Juriul va fi alcătuit din personalul de specialitate al Școlii Populare de Arte ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, care, prin valoare și competență profesională, va garanta corectitudinea clasamentului.

 

 

Articole similare

Back to top button