Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Bărbat de 50 de ani – reținut pentru amenințare

Un bărbat de 50 de ani din Târgu Jiu, fost beneficiar al unui centru pentru persoane fără adăpost, a fost reținut, ieri, de polițiști pentru amenințarea a două femeie de 44 și 46 de ani, angajate ale centrului. Bărbatul a fost reținut ți în cursul zilei de vineri pentru săvârșirea aceleiași infracțiuni.

Acesta a mai fost reținut pentru aceleași fapte și vineri, 12 mai.

La data de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 50 de ani, din municipiul Târgu Jiu, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul, fost beneficiar al unui centru pentru persoane fără adăpost, ar fi transmis din nou amenințări celor două femei de 46 și 44 de ani, din municipiul Târgu Jiu, angajate ale centrului, fapt ce le generează o stare de temere.

Reamintim faptul că la data de 12 mai a.c., bărbatul a fost reținut pentru aceleași fapte.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului, sub supravegerea unității de parchet competente.”, a declarat Oana Vlăduț, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Articole similare

Back to top button