Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

CE Oltenia a anunțat încetarea mandatului de membru al lui Dăianu din CS

Complexul Energetic Oltenia a anunțat încetarea activității lui Adrian Dăianu în cadrul Consiliului de Supraveghere. Societatea a transmis, ieri, un comunicat de presă în care se arată că s-a luat act de demisia actualului director al Societății Edilitara.

“In cadrul sedintei din data de 12.05.2023, Consiliul de Supraveghere a luat act de renuntarea domnului Adrian Daianu la contractul de mandat incheiat cu Societatea Complexul Energetic Oltenia SA.

Domnul Adrian Daianu a ocupat functia de membru al CS al CE Oltenia in intervalul 28.09.2022 – 12.05.2023.

Actuala componenta a Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia este:

Adrian Dăianu a anunțat faptul că va demisiona din cadrul Consiliului de Supraveghere CEO încă de sâmbătă, 13 mai. Acesta a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care anunța că și-a utilizat ultimul drept de vot împotriva numirii în directorat a noilor membrii.

„Ieri s-a luat act de demisia mea din Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia și totodată mi-am utilizat dreptul de vot împotriva ultimelor decizii, și aici ma raportez și la numirea in directorat a noilor membri.

Am luat această decizie din crez și oricând pot să argumentez că CE Oltenia nu poate fi salvat cu sinecuri si cu nepotisme. În opinia mea, atât domnul Trufelea cât și domnul Constantin Popescu, nu pot aduce plus valoare companiei.

Legat de funcția pe care o ocup la acest moment, aceea de director al Societății Edilitara Public Târgu Jiu, împreună cu reprezentanții primăriei și cu domnul primar Marcel Romanescu vă garantăm ca societatea nu doar ca va funcționa, dar se va dezvolta si nu va avea soarta IDP sau a CE Oltenia.

Pentru o mai buna înțelegere, oricând pot să mă regăsesc într-o echipă orientată către progres, acolo unde interesul cetățenilor primează.”

În momentul de față, persoanele care se regăsesc în Directoratul CEO sunt Plaveti Iulius-Dan (președinte), Tufelea Constantin-Cosmin (membru) și Bălășoiu Ion (membru).

Articole similare

Back to top button