ActualitateSliderSocialUltima ora

Biciclist acroșat

În cursul acestei zile, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, de un tânăr de 22 de ani, din comuna Fărcășești despre faptul că a fost victima unui eveniment rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că tânărul, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 674 B Roșia Jiu, ar fi fost acroșat de un autoturism care se deplasa din direcția Rogojelu-Rovinari, iar după producerea evenimentului a părăsit locul accidentului.

Conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani orașul Rovinari a fost identificat la scurt timp de polițiști pe strada Florilor, din localitatea de domiciliu și fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 1,0 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice, acesta a refuzat.

De asemenea, polițiștii au procedat la testarea biciclistului și în acest caz etilotestul a indicat o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

Articole similare

Back to top button