Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Acțiuni de salvare ale salvamontiștilor în weekend

Salvamontiștii gorjeni au reușit sa găsească o persoană dispărută, pe care au și transportat-o ulterior în locația unde era așteptată de către aparținători. Aceasta a fost dintre acțiunile din weekend ale salvamontiștilor, acțiune ce a presupus căutarea și salvarea unei persoane dispărute în zona Vârful Plopu – Valea Gilortului din masivul Parâng.

O altă acțiune de salvare a avut loc duminică. Salvamontiștii au acordat primul ajutor medical și au transportat o persoană aflată în stare de epuizare în zona muntelui Cioclovina din masivul Vâlcan. Salvatorii au ajuns la victimă,  aceasta a beneficiat și de un consult medical din partea paramedicilor SMURD, apoi a fost coborâtă de salvamontiști cu targa. Pe anumite sectoare, configurația terenului a impus lansarea tărgii  de către salvamontiști, pe circa 5 lungimi de coardă. Victima a fost predată echipajului ambulanței SMURD pentru transport la spital.

Articole similare

Back to top button