Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

3 tineri arestați pentru tâlhărie

Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată direct de personalul medical, despre faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgență Târgu Jiu s-a prezentat o persoană, victima unei agresiuni.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că în după amiaza zilei de 22 aprilie, un tânăr de 20 de ani, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, s-ar fi întalnit cu alți trei tineri, cunoscându-l doar pe unul dintre aceștia.

Tânărul i-ar fi însoțit pe cei trei într-o zonă împădurită din apropierea municipiului Târgu Jiu.

Ajunși acolo, cei trei l-ar fi agresat fizic pe tânărul de 20 de ani și prin amenințarea cu un cuțit, l-ar fi deposedat de suma de 150 de lei și o pereche de cercei din aur, după care l-au abandonat în locația respectivă.

În urma activităților informativ-operative efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, au fost identificați trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, toți din municipiul Târgu Jiu.

Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei trei tineri, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate, iar la data de 23 aprilie a.c., au fost prezentați instanței de judecată, față de aceștia fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 20 de zile.

Articole similare

Back to top button