Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Ce modificări fiscale ne aduce anul 2023

Anul 2023 a venit cu o serie de modificări fiscale. În ceea ce privește mediul privat, impozitul pe dividende se majorează de la 5% la 8%, atât pentru persoanele fizice cât și pentru persoanele juridice. De asemenea, salariul minim brut crește la 3000 lei cu 200 lei netaxați, iar salariul minim în construcții se majorează la 4000 lei.

Va fi introdus POS pentru firmele care au încasări în numerar mai mari de 50.000 lei. Consilierul juridic Violeta Bîjnea a vorbit, de asemenea, despre schimbările la microîntreprinderi – de la scăderea pragului, la un salariat.

Nu este o noutate faptul că anul 2023 a venit cu o serie de scumpiri la raft, pe care le vom resimți în buzunare în momentul în care vom merge la cumpărături. TVA-ul este mai mare la anumite servicii din HoReCa și la băuturile care conțin zahăr.

Din seria modificărilor fiscale discutăm, de asemenea, și de scutiri pentru clădirile eficiente energetic, în cazul în care primăriile aprobă acest lucru.

Articole similare

Back to top button