Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Elevii revin în bănci în plină alertă de gripă

Începând de astăzi, 9 ianuarie, elevii au revenit în sălile de curs. În contextul alertei de gripă sub care ne aflăm, unitățile de învățământ sunt obligate să respecte o serie de măsuri instituite de Ministerul Sănătății. Printre acestea, cea pe care se pune accent este purtarea măștii de protecție.

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a încurajat vineri, în cadrul unei videoconferinţe, inspectorii şcolari generali să sprijine şcolile pentru a continua procesul educaţional în condiţii normale, să pună accent pe prevenţie şi să se consulte cu Ministerul Educaţiei în “situaţia excepţională” în care o unitate de învăţământ solicită suspendarea temporară a cursurilor. Următoarea vacanţă a elevilor este programată pentru perioada 6 – 26 februarie 2023.

În același timp, Direcția de Sănătate Publică Gorj informează asupra faptului că în perioada 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023, la nivelul județului Gorj, s-au înregistrat 692 cazuri d viroze respiratorii și 2 cazuri de gripă. Situația pentru săptămâna anterioară va fi prezentată mâine, astăzi fiind centralizate datele din teritoriu.

Articole similare

Back to top button