Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Prima ieftinire a carburanților din acest an

Data de 31 decembrie 2022 a fost ultima zi când oamenii beneficiau de compensarea cu 50 de bani a prețurilor carburanților. Odată ce această compensare a fost suspendată de către Guvern, șoferii au avut parte de scumpiri la prețul benzinei și motorinei. După această scumpire de la începutul anului 2023, iată că avem parte și de prima ieftinire a carburanților la pompă. Astăzi, pompele din municipiul Târgu Jiu indicau un preț standard al benzinei în valoare de 6,30 lei/litru, în timp ce prețul motorinei atingea valoarea de 7,48 lei/litru.

Aceasta este prima ieftinire a acestui an, după o majorare substanțială care a avut loc pe data de 1 ianuarie. Atunci prețul benzinei standard a crescut cu 36 de bani pe litru, iar cel al motorinei standard cu 38 de bani pe litru. Premierul Nicolae Ciucă anunța că măsura compensării cu 50 de bani a carburanților a fost o măsură bună și că va fi reintrodusă în cazul în care prețurile vor crește foarte mult. „Trebuie să anunțăm că începând cu 1 ianuarie ea nu va mai funcționa, în schimb este doar o decizie de suspendare, Guvernul fiind pregătit ca în măsura în care prețurile vor avea o evoluție care să depășească puterea de cumpărare la nivelul cetățenilor să o aplicăm din nou”, a declarat Ciucă.

Articole similare

Back to top button