Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Mai puțină dulceață, mai multă speranță la vremuri la bune

Situația din piață nu este una tocmai îmbucurătoare pentru consumatori. Din cauza recoltelor mici, afectate de secetă, dar și din cauza pandemiei, prețul fructelor s-a majorat substanțial. 14 sau 20 lei/kg de struguri, 10 lei/kg de piersici și caise, 8 lei/kg pepene galben. Acestea sunt câteva din exemplele de fructe al căror preț s-a dublat comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Stând de vorbă cu câțiva cumpărători, aflăm că anul acesta vor spune pas dulcețurilor și compoturilor, întrucât nu își mai permit să achiziționeze cantitatea de fructe necesară acestui gen de preparate.

În piața din Târgu Jiu, piață pe care recent a vizitat-o Ministrul Agriculturii, Petre Daea, oamenii nu sunt tocmai mulțumiți de nivelul prețurilor atât la fructe, cât și la legume. Cei care locuiesc în zona rurală reușesc să se descurce cu propriile recolte, chiar dacă anul acesta sunt mai slabe.

Articole similare

Back to top button