Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Romanescu îl acuză pe Vîlceanu de lipsă de strategie și interes

Invitat la emisiunea „În interes public”, difuzată de Gorj Tv în data de 14 iulie, Dan Vîlceanu, Președintele PNL Gorj, a fost reținut în declarații, însă a dorit să precizeze faptul că există câteva probleme pe care le are cu anumiți membri din partid, chestiuni personale, pe care nu le va discuta în mod public.

Din acest motiv, nici nu a dorit să comenteze afirmațiile lui Marcel Romanescu, Primarul Municipiului Târgu-Jiu, ce au apărut  la adresa sa în trecut, argumentând prin faptul că nu a dorit să transforme situația într-un bâlci.

Ca reacție la declarația lui Dan Vîlceanu, primarul Municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, recent demis din funcția de prim-vicepreședinte PNL Gorj, a afirmat faptul că discuțiile pe care le-a purtat, avându-l pe Dan Vîlceanu în centru, nu au fost niciodată despre probleme personale. Ceea ce i-a reproșat permanent a fost lipsa de strategie a acestuia, dar și dezinteresul pe care l-a manifestat în ultima perioadă.

Marcel Romanescu mai declară și faptul că Dan Vîlceanu nu a avut niciodată curajul să-și asume rezultatele mai puțin favorabile ale PNL și îl acuză de trădare a interesului Partidului Național Liberal la alegerile din 2016, când l-a eliminat din cursa pe ultima sută de metri.

Edilul Municipiului Târgu-Jiu mărturisește faptul că există contradicții despre modul în care este gestionată organizația de când Dan Vîlceanu este președinte PNL Gorj.

 

Articole similare

Back to top button