Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Daea vine în sprijinul fermierilor cu un nou program

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anunțat ieri, 14 iulie, lansarea unui nou program ce vine în sprijinul fermierilor. Programul se numește ”De trei ori subvenția” și reprezintă o măsură de sprijin pentru fermierii afectați de secetă care, în baza unei adeverințe de la APIA vor putea accesa credite mai mari, cu o dobândă preferențială. Această nouă modalitate de creditare pentru agricultori va fi disponibilă în baza adeverința-punte pe care Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) le-o pune la dispoziție.

Daea a explicat, astfel, în cadrul unei conferințe de presă cum anume cum se va aplica facilitatea pentru fermieri prin intermediul APIA.

Tot ce are de făcut fermierul este să se prezinte la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură pentru a ridica respective adeverință cu care va merge la bancă unde va fi încheiat contractul. Acest contract este susținut de o garanție de stat în procent de 80% prin Fondul de Garantare a Creditului Rural, neexistând astfel vreun risc.

Conform Ministrului Agriculturii, programul ce vine în sprijinul fermierilor se va aplica din data de 20 iulie, aceasta fiind data când pot fi înaintate cererile pentru noile credite de la bănci.

Articole similare

Back to top button