Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Căldură mare!

În Gorj ziua de vineri va fi una cu averse și furtuni izolate, mercurul în termometre ajungând ziua la maxime de 29 grade Celsius. Noaptea va fi senină, mercurul în termometre va ajunge la 18 grade Celsius.
Mâine la Târgu Jiu, vom avea averse și furtuni izolate, temperatura va ajunge la valoarea de 29 grade Celsius. Noaptea minimele vor ajunge până la 18 grade Celsius.
La Motru, maxima de mâine va ajunge la valoarea de 29 grade Celsius și vom avea o zi cu averse. Noaptea termometrele vor indica valori de 18 grade Celsius.
La Bumbești Jiu, ziua de vineri va fi ploioasă, temperatura maximă ajungând la 29 grade. Seara mercurul din termometre va crește, fiind înregistrate valori de 18 grade Celsius.
La Novaci maxima de mâine va avea valori de maxim 28 grade ziua și va ploua izolat. Noaptea va fi predominată de o minima de 17 grade Celsius.
În Rovinari ziua de vineri ne aduce maxime de 29 grade și furtuni izolate. Seara, valoarea minima, o să ajungă până la18 grade Celsius

Articole similare

Back to top button