Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Locurile de joacă și parcarea de la Coloana Infinitului supravegheate video

Tot mai multe spații de joacă din Târgu Jiu au necesitat reparații ca urmare a vandalizărilor produse de persoanele certate cu legea și cu bunele moravuri. Mai mult, după lăsarea serii aveau loc în aceste zone tot mai multe scandaluri produse de persoane tinere aflate în stare de ebrietate. În vederea reducerii acestor evenimente neplăcute, Primăria Municipiului Târgu Jiu are în derulare un proiect ce prevede instalarea camerelor de supraveghere video în toate locurile de joacă de pe raza orașului.

Respectivul proiect urmează să intre în faza de licitație la jumătatea lunii iunie. Indicatorii necesari au fost aprobați în ultima ședință a Consiliului Local.

Bogdan Bejinaru, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, a menționat faptul că pe lângă aceste locuri de joacă, proiectul presupune supravegherea video a întregii parcări de tiruri de la Coloana Infinitului, loc în care tinerii obișnuiesc să își petreacă serile.

Articole similare

Back to top button