ActualitateSliderSocialUltima ora

Gorjul are un nou sistem de înmatriculare a vehiculelor

La momentul actual județul Gorj se numără printre puținele județe din țară care a implementat sistemul de înmatriculare online a vehiculelor. Ce presupune mai exact acest lucru? Cetățenii se prezintă la ghișeu unde toată procedura este executată la fața locului, astfel că cea de-a doua prezentare nu mai este necesară. Astfel, activitatea de înmatriculare este programată în prealabil iar în momentul prezentării este depusă documentația afișată pe site-ul Prefecturii și al Direcției Regim Permise de Conducere. Datele sunt implementate pe loc, urmând ca cetățeanului să îi fie înmânată o dovadă înlocuitoare împreună cu cartea de identitate a vehiculului. La o distanță de două ore cetățeanul revine pentru a-și ridica plăcuțele cu numerele de înmatriculare, fie acestea la preferințe sau aleatorii.

Nicolae Dinoiu, șeful Serviciului Public Comunitar – Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, consideră că implementarea acestui serviciu online reprezintă un lucru extraordinar de bun pentru cetățeni. Pentru salariați acomodarea va necesita puțin timp întrucât volumul de muncă a crescut.

Noutatea cu care vine acest sistem de înmatriculare a vehiculelor presupune ca plata certificatului, respectiv a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare se poate realiza pe site-ul ghișeul.ro tot în vederea reducerii timpului de așteptare la ghișeul sediului.

Articole similare

Back to top button