Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Pe 1 și 8 mai ne vedem la Drăgoieni și în Poiana Narciselor

Începând cu luna mai, odată cu ridicarea restricțiilor pandemiei de Covid-19, vor fi reluate evenimentele cu ocazia zilelor de 1 și 8 mai. Astfel, pe data de 1 mai va fi organizat un eveniment în pădurea de la Drăgoeni, urmând ca în data de 8 mai să fie organizat un eveniment în Poiana Narciselor. Ambele evenimente vor fi realizate în parteneriat cu comercianții care își vor expune diversele articole de vânzare și cu Școala Populară de Artă care va susține spectacole spre încântarea cetățenilor municipiului Târgu-Jiu și nu numai.

Noutatea cu care vin aceste evenimente presupune comercializarea multor produse cu excepția celor second-hand. Aceste târguri în care erau vândute articole second-hand nu creau cea mai bună imagine organizatorilor, respectiv autorităților publice locale, astfel că a fost interzisă vânzarea acestora. În momentul de față există în Drăgoeni un spațiu amenajat întocmai pentru a servi celor ce doresc să comercializeze astfel de produse, spațiul fiind deschis chiar din anul 2021.

Articole similare

Back to top button