Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Mihai Weber: “La drumul expres se lucrează intens!”

Județul Gorj încă se confruntă cu o serie de probleme, printre acestea numărându-se partea de infrastructură rutieră. În cadrul emisiunii “În interes public” din data de 7 aprilie 2022, președintele PSD Gorj, Mihai Weber a precizat faptul că drumul este unul extrem de prost iar această deficient trebuie remediată cât mai repede posibil. Președintele Partidului Social Democrat a purtat o discuție cu Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, pe tema modificării legii achizițiilor publice, întrucât nu este admisibilă perioada pentru obținerea tuturor avizelor și aspectelor necesare demarării unei lucrări. Acesta a dat ca exemplu drumul expres  care “a stat la sertar aproape un an” pentru a fi atribuit câștigătorului licitației de lucrare, în condițiile în care au fost selectate 3 firme.

Cu toate acestea, Weber a oferit garanții că la drumul expres se lucrează în momentul de față în mod intens, traseul fiind stabilit și toate componentele corespunzând lucrării. De asemenea, președintele PSD afirmă faptul că firma care se ocupa de executarea lucrării este o firmă românească extreme de serioasă și are încredere că se va ocupa într-un mod adecvat de acest proiect în care Weber a crezut și l-a susținut.

Articole similare

Back to top button