Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SliderSocialUltima ora

Gemene rămase fără mamă în accident

Tragedie fără margini într-o familie din Târgu Jiu. O mama și-a pierdut viața într-un accident rutier pentrecut pe raza comunei Brănești, iar fetele sale în vârstă de numai 10 ani se află acum în stare gravă la spital.

Totul s-a petrecut ieri în jurul orelor 16:30. Femeia, în vârstă de 42 de ani se deplasa către Filiași, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic de un cap de pod.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a fost solicitat să intervină la gestionarea situației, iar echipajele s-au deplasat la fața locului cu 2 autospeciale de intervenție pentru descarcerare și o ambulantă SMURD. De asemenea, au intervenit și  echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, care au constatat ca este vorba de 3 victime: șoferița și 2 fetițe de 10 ani.

Femeia se afla in mașina, încarcerată pe scaunul șoferului. Pompierii au reușit să extragă victima din mașină și au început manevrele de resuscitare, însă  din păcate aceasta a decedat. Gemenele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Craiova  pentru investigații amănunțite de catre o ambulantă SAJ GORJ și elicopterul SMURD Dolj, solicitat in sprijin.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cei care au iubit-o pe Claudia Mădălina Breazu își pot lua rămas bun de la ea de sâmbătă, începând cu ora 10.00. Trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Sfântul Nicolae din Târgu Jiu, urmând ca înhumarea să aibă loc luni, la ora 12:00 în Cimitirul Municipal.

 

Articole similare

Back to top button