Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Târgu Jiul va avea 20 de troleibuze moderne

Amplul proiect ce vizează noi mijloace de transport în municipiul Târgu Jiu, se apropie de final, după mai bine de un an de așteptare din cauza problemelor aparute cu firmele participante la licitații. Este vorba despre cele 20 de troleibuze de ultimă generație ce vor ajunge în parcul TRANSLOC din oraș. Proiectul se desfășoară în două etape: o prima etapă cu 11 troleibuze conectate în rețea și cea de-a doua cu cele 9 troleibuze cu autonomie extinsă.

Prima parte a proiectului este deja în desfășurare, 11 troleibuze urmând a fi livrate de cunoscuta firmă poloneză chiar în această toamnă.

Ieri a început licitația și pentru celelalte 9 troleibuze cu autonomie extinsă prevăzute în acest proiect pe fonduri europene destinat modernizării transportului în comun. Cele 9 mijloace de transport au autonomie extinsă și vor putea circula și în afara rețelei electrificate. Astfel, după o primă încărcare, troleibuzul poate circula circa 50 de kilometri.

Valoarea totală a proiectul este de aproximativ 12 milioane de euro, iar valoarea medie a unui troleu se ridică la 550.000 de euro.

Firmele interesate pot depune ofertele pentru cele 9 troleibuze cu autonomie extinsă până la data de 19 aprilie.

Articole similare

Back to top button