Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Situația epidemiologică în școli

Situația epidemiologică la nivelul unităților școlare din județul Gorj pare că se menține. Conform ultimelor date transmise de Inspectoratul Școlar Județean Gorj, în scenariul verde funcționează 146 de unități de învățământ, 220 de unități școlare în scenariul galben, iar în scenariul roșu 97.

În ceea ce privește numărul de noi cazuri în rândul școlilor, în ultimele două săptămâni au fost raportați 11 elevi pozitivi, dar și 26 de cadre didactice. Doar ieri, 11 martie, au fost confirmați 3 elevi din trei unități școlare din județ, mai exact: la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”, la Liceul Tehnologic Baia de Fier, dar și la Școala Gimnazială Raci.

Situația testelor antigenice efectuate în școli, conform Inspectorului General Dana Constantinescu, se prezintă după cum urmează: peste 60 de elevi au fost testați rapid, dar și peste 60 de angajați.

Situația personalul didactic vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2 nu este tocmai una bună. Din cei 3.985 de profesori din județ, doar un sfert au ales să se imunizeze până acum, mai exact 1.152. Alți 1.519 sunt înscriși, iar 1.246 din total sunt deja programați pentru vaccinare.

Din cei 462 de angajați personal didactic auxiliar, doar 133 sunt vaccinați, 204 sunt înscriși, iar 150 sunt deja programați.

În ceea ce privește personalul nedidactic, din totalul de 844 de angajați, 230 s-au imunizat, 345 sunt înscriși, iar 271 de salariați sunt programați.

Articole similare

Back to top button