Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Cabanierii, supărați că nu au putut vota

Rânca este cartier al celor două primării, Baia de Fier și Novaci. Niciuna dintre ele nu s-a gândit că în plin sezon și mai ales în zi de sărbătoare s-ar afla acolo cetățeni care doresc să-și exercite dreptul la vot.

Angajații și proprietarii cabanelor din Rânca nu au avut unde să voteze duminică, neputând să coboare în Novaci. Constantin Pănescu, liderul cabanierilor din Rânca a declarat că el a reușit să vină împreună cu familia și angajații liberi, însă cei care se aflau de serviciu nu au avut această posibilitate.

Pănescu spune că așa cum autoritățile s-au interesat de respectarea măsurilor Covid-19, tot la fel ar fi putut să se ocupe și de celelalte probleme.

Mai mult, cabanierii sunt supărați că de 1 Decembrie nicio primărie nu a pus măcar un drapel national în Rânca, iar în luna cadourilor lipsesc luminițele care ar înfrumuseța stațiunea. Însă, primăriile nu uită niciodată să colecteze taxele și impozitele.

Cabanierii își doresc ca Rânca să intre în administrarea Consiliului Județean, pentru ca stațiunea să nu mai fie asfaltată doar pe jumătate, sau primăriile să paseze mingea de la una la cealaltă.

Articole similare

Back to top button