Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Pentru indexActualitateSănătateSliderSocialUltima ora

Anchetă la ISU Gorj

Anchetă la ISU Gorj după ce o publicație locală a transmis o știre conform căreia doi angajați ai instituției, paramedici SMURD, au fost suprinși că s-au întâlnit în timpul progamului de lucru cu două tinere. Paramedicii apar pe filmare cu autospeciala de intervenție. ISU Gorj a transmis că unul dintre angajați a avut de fapt o problemă și, când s-a întors de la o intervenție, a oprit acasă pentru a lua anumite medicamente de la soția sa.

Având în vedere că în mass media au aparut imagini cu trei angajați ai ISU Gorj, care s-au întâlnit câteva minute cu două tinere, în urmă cu două nopți, purtătorul de cuvânt al instituției spune că acesta a fost o știre falsă, iar echipajul venise dintr-o întervenție și unul dintre paramedici a cerut voie să meargă la soția sa să ia niște pastile.

Întâlnirea a durat câteva minute și a avut loc pe strada Locotenent Colonel Dumitru Petrescu din Târgu Jiu, în zona lacului Debarcader.

Articole similare

Back to top button