Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Apare un nou CNP în România

Cumpărăturile gorjenilor ar putea fi monitorizate. O nouă măsură a Guvernului Ciolacu vizează combaterea evaziunii fiscale și recompensarea cumpărătorilor care solicită bonul. Conform noilor reglementări, fiecare cumpărător va obține un cod de identificare fiscală. Acest cod va fi folosit pentru a monitoriza și a cumula valoarea creditului fiscal din toate achizițiile realizate, recompensând astfel cumpărătorii care solicită bonurile fiscale. Mai exact fiecare persoană va primi un cod de identificare fiscală, similar unui al doilea CNP. Acest cod va fi înscris pe bonurile de cumpărături sau facturi, permițând cumularea creditului fiscal.

Cumpărăturile românilor ar putea fi monitorizate. Potrivit ministrului Finanțelor, Marcel Boloș, fiecare cumpărător va obține un cod de identificare fiscală, care va fi utilizat pentru a monitoriza și cumula valoarea creditului fiscal din toate achizițiile. Va fi ca un al doilea CNP. Această inițiativă urmărește combaterea evaziunii fiscale. Cu toate acestea măsura pare să nu îi încânte pe gorjeni.

Aceste măsuri vin pe fondul necesității de a îmbunătăți situația fiscală a țării și de a combate una dintre cele mai mari rate de evaziune fiscală din Uniunea Europeană.

Articole similare

Back to top button