Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSliderSocialUltima ora

Papuc cere anchetă la Primăria Bălești

Fostul consilier local al Primăriei Bălești a postat pe o rețea de socializare un videoclip din fața Directiei Nationale Anticorupție , de unde i-a transmis un mesaj primarului localității. Papuc cere să se facă investigații la primăria Bălești pentru că, susține el, s-au facut mai multe fraude în cadrul instituției. Primarul Madalin Ungureanu spune că este în legalitate și Papuc vrea doar atenție.

Florin Papuc, fost consilier local la Bălești, cere să fie deschisă o anchetă cu privire la mai multe fraude constatate de el în localitate. Acesta spune că printre suspiciunile de fraudă este vorba și despre un drum pe care Priamăria vrea să îl revendice, drum pe care l-a vândut în urmă cu câțiva ani unui cetățean.

Primarul localității Bălești, Mădălin Ungureanu, susține că tot ce a facut în comuna Bălești este în legalitate și dacă era altfel, în momentul de față nu își mai exercita funcția de primar.

Madălin Ungureanu a căștigat un nou mandat, la alegerile din 9 iunie, în fruntea Primăriei Bălești.

Articole similare

Back to top button