Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Proiect pentru promovarea învățământului tehnologic

Într-o încercare de a revitaliza și moderniza învățământul tehnologic din România, Asociația Go-Ahead a lansat un proiect inovator, bazat pe un film documentar real. Proiectul a fost recent prezentat la Târgu Jiu, în amfiteatrul Liceului Economic „Virgil Madgearu”, unde au participat cadre didactice, elevi și autorități județene. Scopul principal al acestui proiect este de a promova importanța educației tehnologice și de a sublinia necesitatea adaptării curriculei școlare la cerințele pieței muncii moderne.

Filmul documentar, ce stă la baza acestui proiect, explorează povestea unor tineri care, prin educație tehnologică, au reușit să își construiască cariere de succes în diverse domenii tehnice. Documentarul subliniază importanța abilităților practice și a pregătirii tehnologice, oferind exemple concrete de succes și inspirație pentru elevii care urmează această cale.

În contextul globalizării și al dezvoltării rapide a tehnologiilor, s-a inițiat un proiect ambițios pentru promovarea învățământului tehnologic, proiect susținut și de Iulian Popescu, președintele PNL Târgu Jiu.

De altfel, prezent la eveniment a fost și prefectul județului Gorj.

Aceste activități au scopul de a îmbunătăți competențele practice ale elevilor și de a motiva cadrele didactice să adopte noi tehnici educaționale.

Asociația Go-Ahead a încheiat parteneriate cu diverse companii din domeniul tehnologic pentru a oferi elevilor oportunități de stagii și practică. Aceste colaborări facilitează tranziția de la școală la piața muncii și ajută la alinierea educației tehnologice cu nevoile actuale ale industriei.

Articole similare

Back to top button