Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Angajări la IJJ Gorj

Jandarmeria Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea postului de personal contractual pe perioadă nedeterminata. Concret, Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj organizează un concurs pentru postul de personal contractual – Referent II-IA Popotă. Termenul limita de depunere a dosarelor este 19 iulie 2024, ora 16:00.

Etapele concursului de recrutare de personal contractual sunt: selecția dosarelor, proba suplimentară privind verificarea competențelor, proba scrisă și interviul. Candidații trebuie să aibă studii medii atestate cu diploma de Bacalaureat. Jandarmeria Gorj este alături de toți candidații și îi îndrumă la întocmirea dosarelor pentru ca acestea să fie complete.

Postul de personal contractual – Referent II-IA Popotă are funcție de execuție pe perioadă nedeterminata în cadrul Unității IJJ Gorj, din Municipiul Târgu Jiu în domeniul logistică. Etapa de selectie a dosarelor de înscriere se va desfășura în data de 22 iulie 2024, iar apoi se vor desfășura probele.

Articole similare

Back to top button