Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Ziua Crucii Roșii

Ziua Crucii Roşii Române este marcată, anual, la 4 iulie, dată la care în 1876 s-a înfiinţat Societatea de Cruce Roşie din România şi a primit recunoaşterea Comitetului Internaţional al Crucii Roşii. Acest evenument a fost marcat și la Târgu Jiu.

Ziua Crucii Roșii este sărbătorită într-un mod inedit la Târgu Jiu. Reprezentanții filialei au pus la dispoziție tuturor trecătorilor activitatea Crucii Roșii alături de voluntarii pregătiți în acest domeniu. Toți trecătorii au beneficiat de educație în sănătate, dar și tehnici de executare a măsurilor de prim ajutor.

Reprezentanții Crucii Roșii sunt pionierii primului ajutor.

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România este o organizaţie umanitară, membră a Mişcării Internaţionale de Cruce Roşie, auxiliară a autorităţii publice şi abilitată prin lege să asigure asistenţă umanitară în caz de dezastre şi să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile, serviciile fiind acordate voluntar, imparţial şi neutru.

Articole similare

Back to top button