Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Un primar din Gorj a asfaltat toate străzile

Inițiativă inedită a unui primar din Gorj. Liviu Cotojman, primarul comunei Roșia de Amaradia a reușit asfaltarea tuturor străzilor din comună, inclusiv străzile care duc spre o singură locuință. Recent, una dintre străzile care ducea către o singură familie a fost asfaltată, nefiind singura de acest fel. Edilul spune că fiecare cetățean merită să beneficieze de aceste condiții, iar în comuna Roșia de Amaradia s-a asfaltat tot, inclusiv drumurile forestiere.

Primarul comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, a reușit să modernizeze infrastructura rutieră a localității printr-o serie de proiecte ambițioase de asfaltare. Recent una dintre străzile comunei care ducea către o singură locuință a fost asfaltată, nefiing singura de acest fel. În ultimele luni, toate drumurile principale și majoritatea celor secundare au fost asfaltate.

Acțiunea de modernizare nu s-a oprit aici, edilul asigurându-se că și drumurile forestiere și cele agricole care duc spre tarlale și parcele sunt asfaltate.

În acest an edilul din Roșia de Amaradia își dorește continuarea modernizării infrastructurii rutiere și urmează să asfalteze toate porțiunile de drum comunal care au rămas neasfaltate.

Articole similare

Back to top button