Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Cele mai slabe rezultate din ultimii trei ani

Cele mai slabe rezultate din ultimii ani. Rezultatele la Evaluarea Națională 2024 au fost cele mai slabe din ultimii trei ani. Promovabilitatea în Gorj la Evaluarea Națională a fost de 75,37%. La examenul de Evaluare Națională au fost înscriși aproximativ 3000 de elevi, dintre care peste 100 au lipsit. Îngrijorător este că aproape jumătate dintre elevi nu au obținut nota 5, iar în județul Gorj nu a fost obținută nicio notă de 10.

Rezultatele Evaluării Naționale nu au fost pe măsura așteptărilor. Dintre cei aproximativ 3000 de elevi înscriși la Evaluarea Națională, la examen s-au prezentat cu 100 de elevi mai puțin.

Îngrijorător este că aproape jumătate dintre elevi nu au obținut nota 5.

Până la finalizarea contestațiilor în județul Gorj nu a fost înregistrată nicio notă de 10.

Rezultatele au fost publicate în centrele de examen şi pe site-ul dedicat, evaluare.edu.ro, pe baza unui cod unic alocat şi comunicat fiecărui candidat. Contestaţiile pot fi depuse la centrele de examen sau transmise prin mijloace electronice miercuri, 3 iulie, în intervalul orar 16:00 – 19:00, şi joi, 4 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00.

Articole similare

Back to top button