Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Momente de emoție pentru studenți

Sute de studenți ai Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu s-au adunat în Parcul Coloanei Infinitului pentru ceremonia de absolvire, marcând un moment deosebit în cariera lor academică. Evenimentul a fost plin de emoție, atât pentru studenți, cât și pentru cadrele didactice, care și-au văzut eforturile încununate de succes. Fiecare student care a urcat pe scenă pentru a-și primi diploma a fost onorat cu un trandafir și urări de felicitare. La acest eveniment au participat aproximativ 1000 de studenți.

Ceremonia de absolvire nu a mai avut loc pe stadionul din Târgu Jiu și s-a ținut în Parcul Coloanei Infinitului. Evenimentul a fost organizat într-un cadru deosebit, lângă renumita operă a lui Constantin Brâncuși.

Au fost și momente emoționante. Discursul rectorului UCB, Luminița Popescu, i-a înduioșat pe participanți.

Studenții au primit felicitări și încurajări din partea profesorilor și a rectorului universității.

Sute de studenți au terminat studiile la Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

Evenimentul s-a încheiat cu tradiționala aruncare a tocilor, moment ce a stârnit aplauze și emoții puternice în rândul participanților.

Articole similare

Back to top button