Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Popescu: „Romanescu este dușmanul orașului!”

Primarul Marcel Romanescu a câștigat alegerile însă nu a câștigat și majoritate în Consiliul Local. Disperat să pună mâna din nou pe putere, Romanescu declară acum că este dispus să facă o alianță inclusiv cu Partidul Național Liberal. Iulian Popeacu îi transmite că este exclus însă să bată palma cu el și exclude orice negociere în privința formării unei majorități PNL-PSD în Consiliul Local.

Marcel Romanescu afirmă că obiectivul PSD Târgu Jiu este acum să obțină majoritatea în consiliul local așa că este dispus să facă alianță cu orice formațiune politică.

Iulian Popescu, președintele PNL Târgu Jiu, nici nu vrea să audă de o alianță în privința constiturii majorității în consiliul municipal cu Partidul Social Democrat.

Potrivit rezultatelor votului de duminică, 9 iunie, din viitorul Consiliu Local Târgu Jiu vor face parte patru partide: PSD, PNL, AUR și Partidul Verde.

Articole similare

Back to top button