Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Alcoolul te face să-ți pierzi simțurile

Tot mai mulți tineri cad în patima alcoolului. Lipsa de ocupație în afara serviciului ori anturajul îi determină pe mulți gorjeni să se lase cuprinși de plăcerea pe care le-o oferă consumul de băuturi alcoolice. Îngrijorător este faptul că vârsta persoanelor care se confruntă cu această problemă scade foarte mult de la an la an. În luna iunie, la nivelul DSP Gorj se va desfășura o campanie de educare, în care tinerii vor fi informați despre riscurile la care se supun.

Dependența de alcool nu mai e demult o problemă doar a adulților. Tot mai mulți adolescenți cad în patima alcoolului. Vârsta de la care tinerii încep să consume băuturi alcoolice a coborât la 14 ani, iar efectele sunt devastatoare.

La nivelul DSP Gorj, în luna iunie se desfășoară o campanie de educare a tinerilor despre riscurile consumului de alcool.

Autoritățile îi îndeamnă pe părinți să vorbească deschis cu copiii despre riscurile la care se expun prin consumul de băuturi alcoolice și să evite consumul de alcool în prezența acestora.

Articole similare

Back to top button