Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Candidatul PNL la pas prin localități

Candidatul din partea PNL Gorj la primăria Turceni, Constantin Popescu, a luat la pas localitățile Gârbovul și Valea Viei.  Acesta împreună cu echipa PNL au avut discuții libere cu oamenii din comune. Au discutat despre problemele pe care le au cu factorii de decizie, dar și despre viitorul lor și al comunității.

Echipa PNL Gorj a mers în campanie în localitatea Gârbovu și Valea Viei și a stat de vorbă cu oamenii. Constantin Popescu candidatul PNL pentru primăria orașului Turceni a mers la pas prin comună pentru a depista problemele cu care se confruntă cetățenii.

”Simplitatea, modestia și hărnicia oamenilor din satul Gârbovu și Valea Viei ne obligă să le fim aproape. Și aici, aproape tot satul este un șantier deschis,  însă există o legătură strânsă între oamenii de aici și cei care sunt propuși pe lista noastră de consilieri. Mă bucur să văd că s-a ținut mereu aproape de semeni, că sprijinul este acordat la greu, iar răsplata vine prin  încrederea acordată necondiționat”, a transmis candidatul PNL la primăria orașului Turceni,  Constantin Popescu.

Constantin Popescu  este candidatul din partea PNL Gorj la primăria orașului Turceni.

Articole similare

Back to top button