Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialSportUltima ora

“Cupa Micul Pescar” la Rovinari

Ziua copiilor , în orașul Rovinari se sărbătorește diferit! Pe 1 iunie va fi organziat un concurs denumit ”Cupa Micului Pescar” , dar vor avea loc și jocuri distractive pentru cei mici. Copii vor fi premiați cu diplome și cupe care să ateste calitatea lor de pescari iscusiți.

De Ziua Copilului, 1 iunie, Primaria orasului Rovinari organizează un concurs de pescuit în parteneriat cu Balta Cocorenilor pentru copii rovinăreni. Copiii din orașul Rovinari vor merge cu autocarul la Balta Cocorenilor în jurul orei 8:30. Cei mici vor primi ustensile pentru pescuit, iar la finalul concursului vor fi premiați.

Dupa terminarea concursului pentru pescuit, copiii sunt așteptați pe Platoul Casei de Cultură, unde vor avea parte de mai multe surprize, printre care întâlniri cu personaje de poveste și jocuri distractive. Anul acesta concursul ”Cupa Micul Pescar” pentru copiii din orașul Rovinari este la ediția a IV-a.

Articole similare

Back to top button