Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Apel către fermierii gorjeni!

Apel către fermierii gorjeni! Aceștia sunt așteptați la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură pentru a depune cereri în vederea acordării de subvenții. Cererile de plată pe suprafaţă ale fermierilor pot fi depuse până pe data de 7 iunie. Direcția de Agricultură Gorj a contactat peste 6000 de fermieri în vederea mobilizării și prezentării la APIA cât mai redede.

Campania de înscriere pentru subvenții APIA se încheie în mai puțin de două săptămâni, însă fermierii nu prea s-au înghesuit să depună cererile de plată. Așa că reprezentanții Direcției de Agricultură Gorj au contactat toți fermierii din județ în vederea obținerii subvențiilor din fonduri europene.

Cuantumul subvențiilor este stabilit prin hotărâre de Guvern.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de plată pentru Campania 2024 este 7 iunie, iar fermierii care nu se încadrează în acest termen vor fi excluși de la plată, anul acesta nemaiexistând posibilitatea depunerii cu penalități.

Articole similare

Back to top button